Yksi tarina rakkaudesta

Olen ollut aina kaikkien prinsessa- ja rakkaustarinoiden suuri fani. Joskus taaperoikäisenä sain Disneyn Prinsessa Ruususen VHS-kasetilla ja voi kuulkaa että sitä katsottiin – osaan edelleen huolestuttavan hyvin repliikit ulkoa.

Hieman vanhempana alkoivat kiinnostaa tosielämän prinsessatarinat. Euroopan kuninkaalliset. Ja tietysti rakkauselokuvat. Aamiainen Tiffanyllä. Titanic. Ps. I love you. Ylpeys ja ennakkoluulo. Kyllä noilla on ruokittu nuorta, rakkauden nälkäistä mieltä!

Mutta kaikista parasta rakkaustarinaa olen saanut seurata 23 vuotta ihan vierestä. Nimittäin omien vanhempieni, jotka juuri tänä päivänä viettävät 25-vuotishääpäiväänsä. Hopeahäät.

Se, mikä saa minut ihailemaan vanhempieni tarinaa entistä enemmän, on se, että he ovat olleet yhdessä 14-vuotiaasta asti. Lähes siis koko elämänsä! He ovat kasvaneet yhdessä. Rakentaneet kaiken yhdessä. Pitäneet huolta vaikeina aikoina, nauttineet ja iloinneet hyvinä aikoina. Yhdessä. Sillä sitähän elämä on.

Olen oppinut, ettei rakkaus ole kalliita lahjoja ja elokuvallista draamaa. Se on sitä, että toisen kanssa on vaan tosi hyvä ja helppo olla.

Se on sitä, kun mennään yhdessä kauppaan ja kokataan yhdessä. Se on sitä, kun käydään ostamassa torilta mansikoita ja juodaan yhdessä päiväkahvit. Se on yhdessä amerikkalaisten tosi-tv-ohjelmien katsomista. Se on kävelyitä ja pieniä reissuja sinne tänne. Se on ihan älyttömille jutuille vedet silmissä nauramista.

Mitä tahansa elämässä ikinä tapahtuu, minä olen saanut parhaan mahdollisen mallin rakkauteen. Ja kokenut olevani rakastettu maailman parhaimpien vanhempien ansiosta.

Hyvää hääpäivää. ❤

Julkaistu ensimmäisen kerran 14.7.2016.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s